praznovanje 60. obletnice Gorenjske turistične zveze (18.03.2017)

Kdaj

18. 03. 2017    
18:00 - 20:00

Kje

mestna občina Kranj
Slovenski trg 1, Kranj

Vrsta dogodka

VABILO na praznovanje 60. obletnice Gorenjske turistične zveze

Spoštovani!

Za Gorenjsko turistično zvezo je letos praznično  leto, saj poteka 60 let od  njene ustanovitve. Skupaj s številnimi društvi iz gorenjske smo zakorakali naprej in veseli ter hvaležni smo, da ste naš trud opazili tudi vi. Ob izdaji zbornika ste nas finančno podprli, za kar se bi vam radi tudi osebno zahvalili. Vljudno vas vabimo na:

Praznovanje 60. obletnice Gorenjske turistične zveze, bo  v soboto, 18. marca 2017 ob 18. uri, v avli mestne občine Kranj.

V kulturnem programu bodo nastopili Folklorna skupina Zala iz TD Žirovski Vrh,  Kulturno društvo Mihaelov sejem Mengeš, orgličarska sekcija Sejmarji. Sprehodili pa se bomo tudi skozi leta delovanja GTZ , ki nam jih bo orisala napovedovalka Slavica Bučan. Druženje bomo nadaljevali ob klepetu in pogostitvi.

Ob tej obletnici smo, kot veste, spomine in dogodke strnili v  kroniko, ki jo za spomin prejmete na praznovanju.

V želji, da skupaj doživimo en lep večer, vas prosimo, da vašo prisotnost potrdite na e-naslov: mirjam.pavlic1@gmail.com ali na gtz@t-2.net, Mirjam Pavlič, tel.: 031 698 627. V pričakovanju vaše potrditve udeležbe in prisotnosti na obletnici Vas prav lepo pozdravljamo!

Gorenjska turistična zveza

Lucija Kavčič,  predsednica